Gå til sidens indhold

Udgifter til uddannelse

Statistikken vedr. udgifter til uddannelse viser udviklingen af de samlede udgifter på området. Den sætter både tal på offentlige såvel som private uddannelsesinstitutioners udgifter og finansieringskilderne til uddannelsesaktivitet. Statistikken er sammenlignelig internationalt og følger ISCED klassifikationens gruppering af uddannelsesniveauer med det forbehold at grundskoleniveauet er delt op i to i internationale opgørelser.

Introduktion

Formålet er at give en komplet beskrivelse af uddannelsesinstitutionernes udgifter og finansiering forbundet med uddannelse, fordelt på uddannelsesniveau. Statistikken dækker over udgifter finansieret af både det offentlige, private institutioner, husholdninger og internationale kilder. 

Statistikken kan samtidig bruges til at sammenligne niveauet af udgifter og finansieringskilder til uddannelse internationalt, da statistikken er et samarbejde mellem UNESCO, OECD, Eurostat (UOE) og de nationale statistikbureauer.

Dokumentation

Statistikdokumentation

Få et overblik over statistikkens formål, indhold og kvalitet. Her kan du bl.a. få svar på, hvilke kilder statistikken bygger på, hvad den indeholder og hvor ofte den udkommer.

Hovedtal


Relateret indhold i Udgifter til uddannelse

Kontakt

Louise Mathilde Justesen
Telefon: 39 17 33 57

Fandt du ikke det, du søgte?

Har du brug for hjælp til at finde den rette statistik?
Kontakt vores informationsservice

Har du behov for skræddersyet statistik, hjælp til interviewundersøgelser, eller ønsker du som forsker adgang til mikrodata? Så kan vi hjælpe dig.
Læs mere om vores produkter og ydelser

Tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig