Gå til sidens indhold

Nyhedsbrev om statistikprodukter og ydelser

Nedenfor kan du tilmelde dig Nyt fra DST Consulting. Du vil herefter ca. en gang om måneden modtage information om opdatering af relevante statistikker, nye produkter og ydelser fra Danmarks Statistik samt artikler og analyser der går bag tallene. Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du samtidig til, at Danmarks Statistik må bruge dine oplysninger til at optimere udsendelsen af nyhedsbrevene.

Danmarks Statistik opbevarer dine kontaktoplysninger så længe du er tilmeldt et af vores nyhedsbreve og videregiver ikke oplysningerne til andre.

 

Sådan behandler vi dine oplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Danmarks Statistik er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Når du samtykker til at modtage et eller flere af vores nyhedsbreve, siger du samtidig ja til, at Danmarks Statistik må bruge dine oplysninger til at optimere udformningen og indholdet af nyhedsbrevet. Det sker på baggrund af en kortlægning og analyse af kliks på artikler og billeder i nyhedsbrevet. Danmarks Statistik bruger programmet ClickDimensions til at udarbejde analysen og til at udsende det med. Hjemlen til behandling af dine personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).

Danmarks Statistik opbevarer dine kontaktoplysninger så længe du er tilmeldt et af vores nyhedsbreve og videregiver ikke oplysningerne til andre. Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld nyhedsbrev” nederst i dit seneste nyhedsbrev, eller ved at sende en e-mail til consulting@dst.dk. Vi sletter din mailadresse, hvis du afmelder nyhedsbrevet. At du trækker dit samtykke tilbage vil dog ikke påvirke lovligheden af den behandling, som foretages inden tilbagetrækningen af samtykket. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, herunder om dine rettigheder, i vores privatlivspolitik.