Gå til sidens indhold

Data til kunder

Danmarks Statistik udarbejder statistik til kunder mod betaling. Det gør vi for at give så mange som muligt adgang til den guldgrube af viden, som ligger i registrene, men som vi ikke har kapacitet til at offentliggøre. Vi sælger kun statistik og udleverer ikke data om enkeltpersoner eller virksomheder, og det er ikke muligt på nogen måde at identificere enkeltpersoner eller virksomheder gennem den statistik, vi sælger. 

Du kan læse mere om hvorfor og på hvilket grundlag vi udarbejder statistik mod betaling og hvordan vi prissætter vores produkter og ydelser på siden: Grundlaget for statistik mod betaling.

 

 


Nyt om statistikprodukter og ydelser


Aeldre mennesker der gaar en tur ved en sø 

Ældre Sagen har fået syn for sagn

En stor andel af de borgere, som modtager hjemmehjælp, oplever problemer som manglende rengøring og gennemtræk af forskellige hjælpere. I anledning af Ældretopmødet og kommunalvalget har Ældre Sagen fået foretaget en interviewundersøgelse og udarbejdet en rapport hos Danmarks Statistik.

Læs hele artiklen her

Gravid kvinde med blå sløjfe om maven 
Fedt med unikke data til specialet

Økonomistuderende fik i sit studenterjob adgang til registeroplysninger hos Danmarks Statistik og har nu ved afslutningen af sit studie påvist, hvor meget og hvorfor kvinder straffes for at få børn.

Læs hele artiklen her

Baby med lyserød strikket peruhue 

Overvægt blandt børn rammer skævt

I en ny analyse har DTU Fødevareinstituttet i samarbejde med Danmarks Statistik undersøgt, hvorvidt livsvilkår som uddannelse, familietype, indkomst, geografi og etnisk oprindelse har betydning for overvægt hos børn. Resultaterne viser en klar, social skævhed.

Læs hele artiklen her


 

Læs journalistisk vinklede historier om vores produkter og ydelser

Økonomisk model ADAM

Læs magasinet statistisk perspektiv

Kontakt

DST Consulting