Gå til sidens indhold

Uddannelseregister

Beskrivelse

Uddannelser der indgår i uddannelsesstatistikken er registreret i uddannelsesregistret. Dette register identificerer de enkelte uddannelse og de af uddannelserne resulterende kvalifikationer samt beskriver en række aspekter ved uddannelserne og deres kvalifikationer.

I uddannelsesregistret findes desuden henvisninger fra alle igangværende og afsluttende uddannelser til Danmarks Statistiks klassifikationssystem, DISCED-15. Uddannelserne er endvidere klassificeret i henhold til ISCED2011 (International Standard Classification of Education).

Læs mere om klassifikationssystemet DISCED-15 på www.dst.dk/disced-15. DISCED-15 trådte i kraft 28.februar 2015. Ved overgang til DISCED-15 er følgende tabeller ikke blevet opdateret siden, da man samtidig overgik til et nyt Uddannelsesregister baseret på dette klassifikationssystem. Forspalte1 og DUN ligger i det gamle Uddannelsesregister, som er blevet udfaset og ikke opdateret siden 28. februar 2015. Tabellerne kan stadig ses, men vær opmærksom på, at de ikke bliver opdateret. Det drejer sig om følgende variable. AFSP1E AFSP4E DUNK (Dunkode) DUNN ( Dunniveau) FSP1E FSP1H FSP1M FSP1U

Der findes ingen delopgaver under Uddannelseregister

Variable