Privatlivs- & Cookiepolitik

Vi bruger cookies for at give dig som bruger den bedst mulige oplevelse på dst.dk. Ved at fortsætte på siden accepterer du vores brug af cookies.

OK

Læs mere om vores Privatlivs- & Cookiepolitik her

Animalsk produktion

Hvor meget kød, æg og mælk producerer dansk landbrug? Hvor mange dyr bliver slagtet?

Introduktion
Statistikkerne under animalsk produktion giver detaljerede oplysninger om, hvor mange dyr der bliver slagtet, den gennemsnitlige slagtevægt og pris – foruden eksporten af levende dyr. Produktionen af de enkelte animalske produkter såsom mælk, æg, skind samt kød fra kvæg, svin og fjerkræ.  Derudover belyses mælkeproduktionens anvendelse bl.a. til konsummælk, smør mv. Både for æg og mælk er der oplysninger om den økologiske produktion.
Dokumentation
 

Statistikdokumentation

Få et overblik over statistikkens formål, indhold og kvalitet. Her kan du bl.a. få svar på, hvilke kilder statistikken bygger på, hvad den indeholder og hvor ofte den udkommer.

Artikler og publikationer om 'Animalsk produktion'

20.11.19
Færre slagtninger af kvæg
Nyt
08.08.19
Præcisionslandbrug: hvem bruger det og hvad er effekten?
Analyse
25.06.19
Flere danske grøntsager
Analyse
12.03.19
Fødevareerhvervenes forskning - og forskning i fødevarer
Analyse
09.11.18
Første Verdenskrig betød stigende priser og rationeringer på brød og kød
Bag tallene
23.10.18
Danske malkekøer er de mest produktive i EU
Bag tallene

Bliv fortrolig med Statistikbank­en


Kusus - Statistikbanken grundlæggende

Kursusoversigt

Ansvarlig for siden

Mona Larsen