Gå til sidens indhold

Videregående uddannelser

Statistikken indeholder blandt andet oplysninger om tilgangen af elever på de forskellige uddannelser, antal igangværende elever, og elever, der fuldfører uddannelserne. Eleverne kan deles op på bl.a. herkomst, køn, alder og national oprindelse.

Introduktion
Videregående uddannelser dækker over korte, mellemlange, bachelor og lange videregående uddannelser. De varer typisk samlet 2-5 år og tages normalt efter en ungdomsuddannelse.
Dokumentation

Begrebsforklaring

Videregående uddannelse

Videregående uddannelser bygger oven på gymnasiale eller erhvervsfaglige uddannelser. Videregående uddannelse dækker over korte, mellemlange, bachelor og lange videregående uddannelser samt Ph.d. uddannelser.

Bacheloruddannelse

Første del af en lang videregående uddannelse. BA er en forkortelse for Bachelor of Arts, mens BSc er en forkortelse for Bachelor of Science. Uddannelsen giver adgang til at fortsætte på en kandidatuddannelse.

TIMES

TIMES er et system til dokumentation af de data, der indgår i vores statistikker. Selve statistikkerne er dokumenteret i statistikdokumentationen. TIMES består af en fælles database med tilhørende værktøjer til beskrivelse af datasæt, record, variable og variabelklasser.

TIMES for delopgaven: Elevregistret

Hovedtal


Relateret indhold i Videregående uddannelser

Kontakt

Mikkel Jonasson Pedersen
Telefon: 39 17 37 52

Fandt du ikke det, du søgte?

Har du brug for hjælp til at finde den rette statistik?
Kontakt vores informationsservice

Har du behov for skræddersyet statistik, hjælp til interviewundersøgelser, eller ønsker du som forsker adgang til mikrodata? Så kan vi hjælpe dig.
Læs mere om vores produkter og ydelser

Tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig