Gå til sidens indhold

Kvindekrisecentre

Statistikken over kvindekrisecentre belyser de kvinder og eventuelle medbragte børn, der har ophold på et kvindekrisecenter.

Introduktion

Statistikken om kvindekrisecentre giver information om antallet af indskrevne kvinder og børn på kvindekrisecentre efter servicelovens § 109. Statistikken indeholder også information om varighed på ophold og ophold med medbragte børn.

Data til statistikken indhentes fra kvindekrisecentre. Resultaterne af opgørelsen bliver efterspurgt af blandt andet ministerier, forskere, presse og studerende. Yderligere oplysninger om datagrundlag, indhold, begreber mm vedrørende boformer og kvindekrisecentre kan findes i de respektive statistikkers statistikdokumentation.

Dokumentation

Statistikdokumentation

Få et overblik over statistikkens formål, indhold og kvalitet. Her kan du bl.a. få svar på, hvilke kilder statistikken bygger på, hvad den indeholder og hvor ofte den udkommer.

Kontakt

Kvindekrisecentre
Telefon: 39 17 33 90

Fandt du ikke det, du søgte?

Har du brug for hjælp til at finde den rette statistik?
Kontakt vores informationsservice

Har du behov for skræddersyet statistik, hjælp til interviewundersøgelser, eller ønsker du som forsker adgang til mikrodata? Så kan vi hjælpe dig.
Læs mere om vores produkter og ydelser

Tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig

Kurser om statistik

Se kurser udbudt af Danmarks Statistik

Har du lyst til at lære mere om statistikken?

Se vores kursusoversigt her