Gå til sidens indhold

Børnepasning

Børnepasning indeholder data for børn og personale for henholdsvis Dagtilbudsområdet (0 år til skolestart) og for SFO-området. For Fritidshjem- og Klubområdet er der alene data for børn. Desuden er der data for modtagere af tilskud ifm. privat pasning samt pasning af egne børn samt antal institutioner/enheder for aldersgruppen 0 til 17 år.

Introduktion

For aldersgruppen 0 år til skolestart er der kommunalt opdelte data for Børn, Personale og Normeringer (antal børn pr. personale) samt data for modtagere af tilskud til privat pasning. Efter skolestart er der data for børns pasning i SFO, Fritidshjem- og Klubområdet samt personaledata for SFO-området. Fælles for de 2 områder – før og efter skolestart – er der en institutionstælling samt opgørelse over takster.

For data indtil skolestart opgøres data som ”fuldtids- og helårsækvivalente”, og efter skolestart er data opgjort med skæringsdato primo oktober, hvilket ligeledes gælder tilskud til privat pasning samt institutionstællingen. For pasningsdata for Dagtilbudsområdet og for SFO, Fritidshjem- og Klubområdet findes der data fra 2015. For de øvrige områder varierer periodestart. I arkiv findes data yderligere tilbage i tid.

Til venstre på denne side er det muligt at downloade den senest gældende institutionsoversigt, samt de beregningsnøgler der benyttes i forbindelse med dagtilbuds- og normeringsstatistikken.

Kontakt

Bjarne Mann
Telefon: 39 17 37 58

Fandt du ikke det, du søgte?

Har du brug for hjælp til at finde den rette statistik?
Kontakt vores informationsservice

Har du behov for skræddersyet statistik, hjælp til interviewundersøgelser, eller ønsker du som forsker adgang til mikrodata? Så kan vi hjælpe dig.
Læs mere om vores produkter og ydelser

Tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig