Gå til sidens indhold

Industriens køb af varer og tjenester

Industriens køb af varer og tjenester er at give detaljerede oplysninger om strukturen af industriens køb. Statistikken beskriver de enkelte industribranchers vare-, emballage og tjenestekøb fordelt på detaljerede kategorier.
Statistikken udgør en del af det grundlæggende materiale, som bruges i forbindelse med udarbejdelse af Nationalregnskabet.

Introduktion

Industriens køb af varer og tjenester er en årlig opgørelse over industriens køb fordelt på detaljerede vare- og tjenestegrupper. Statistikken omfatter også køb af emballage. Statistikken er baseret på indberettede oplysninger fra alle virksomheder inden for industri og råstofindvinding med mindst 50 ansatte (ca. 900 virksomheder).

Dokumentation

Statistikdokumentation

Få et overblik over statistikkens formål, indhold og kvalitet. Her kan du bl.a. få svar på, hvilke kilder statistikken bygger på, hvad den indeholder og hvor ofte den udkommer.

Hovedtal

Relateret indhold i Industriens køb af varer og tjenester

Kontakt

Inger Hansen
Telefon: 39 17 35 51

Artikler og publikationer om 'Industriens køb af varer og tjenester'

Fandt du ikke det, du søgte?

Har du brug for hjælp til at finde den rette statistik?
Kontakt vores informationsservice

Har du behov for skræddersyet statistik, hjælp til interviewundersøgelser, eller ønsker du som forsker adgang til mikrodata? Så kan vi hjælpe dig.
Læs mere om vores produkter og ydelser