Gå til sidens indhold

Relevans

Kontaktinfo

Forskning, Teknologi og Kultur - Erhvervsstatistik
Søren Østerballe
23 42 32 97

srb@dst.dk

Hent som PDF

Musikskoler

Statistikken er primært relevant for interesseorganisationer og myndigheder, der beskæftiger sig med musikskoler, men har også almen interesse. Statistikken giver mulighed for at følge udviklingen i aktiviteter og organisering af musikskolerne.

Brugerbehov

Statistik om Musikskoler giver mulighed for at følge udviklingen i en række aktiviteter på de musikskoler der modtager offentlig støtte og er interessant for organisationer og virksomheder i musik- og musikskolebranchen samt andre interessenter og myndigheder, der beskæftiger sig med musikskoler.

Brugertilfredshed

Der er ikke foretaget undersøgelse af brugertilfredshed for denne statistik. Statistikken er etableret og udvikles løbende i samarbejde med Kulturministeriet.

Fuldstændighed af data

Musikskole statistikken omfatter de kommunale musikskoler og selvejende musikskoler med kommunal støtte.

I nogle kommuner betegnes musikskolerne kulturskoler, da der undervises i flere kunstfag end musik. I andre kommuner undervises der i forskellige kunstfag på forskellige institutioner, som man også kalder kulturskoler. I forbindelse med dataindsamlingen af sæsonen 2023/2024, arbejdes der på at udvide populationen af institutioner, så der fremover vil kunne gives et billede af den samlede aktivitet på musik- og kulturskoler der modtager offentlig støtte.