Gå til sidens indhold

Relevans

Kontaktinfo

Konjunkturstatistik, Erhvervsstatistik
Kari Anne Janisse
39 17 36 09

kjs@dst.dk

Hent som PDF

Ferie- og forretningsrejser

Statistikken anvendes af EU-Kommissionen, ministerier og erhvervs- og turismeorganisationer i branchen til overvågning af markedet og til diskussion og udvikling af turismepolitiske tiltag. Derudover bruges statistikken til undervisningsformål o.l. og mere overordnet til at sige noget om danskernes rejsevaner og adfærd og om samfundet og samfundsøkonomien i det hele taget.

Brugerbehov

Statistikken anvendes af EU-Kommissionen, ministerier og erhvervs- og turismeorganisationer til overvågning af markedet og eventuel udformning af turismepolitiske tiltag. Derudover kan statistikken bruges til undervisningsformål o.l. og som generel information om danskernes rejsevaner.

Brugertilfredshed

Der afholdes kontaktudvalgsmøde ca. hvert halve år med relevante interessenter fra branchen. Her har deltagerne mulighed for at få viden om de nyeste tiltag indenfor området samt diskutere den nuværende statistik og eventuelle forbedringer heraf.

Fuldstændighed af data

Statistikken lever op til kravene fra EU-forordningen. Fra juni 2020 vil blive tilføjet flere detaljerede tabeller, når statistikken har gennemgået en opgradering af statistikproduktionssystemet.