Gå til sidens indhold

Bestyrelsesmedlemmer og direktører

Statistikken over medlemmer af bestyrelser og direktører opgør aktive deltagere i reelt aktive firmaers bestyrelser og deres direktører i Danmark. Derudover indeholder statistikken oplysninger om branche, virksomhedsstørrelse samt informationer om deltagernes køn, alder, uddannelse og hvor de bor.

Introduktion

Statistikken giver information om bestyrelsesmedlemmer og direktører i danske aktie-, anparts- og iværksætterselskaber.

Statistikken integrerer oplysningerne fra Det erhvervsstatistiske deltagerregister og oplysninger fra Personstatistisk register. Kernen i statistikken er Deltagerregisteret, hvorfra der hentes oplysninger om deltagernes virksomhedsrelation, herunder deltagers funktion i relation til virksomheder. Deltagerregisterets oplysninger kommer fra Det centrale virksomhedsregister og bygger på virksomhedernes lovpligtige selvindberetning ved virksomhedsoprettelse og ajourføring af virksomhedsdata. Fra Generel Firmastatistik hentes virksomhedsform, virksomhedsstørrelse og sektor til brug for at afgrænse og fordele virksomheder i statistikken. Fra Personstatistisk register hentes oplysninger om deltagernes alder, køn, uddannelse og hvor de bor.

I alt indgår følgende statistikker, registre og kilder i Medlemmer af bestyrelser og direktioner: Det erhvervsstatistiske deltagerregister, Generel firmastatistik, Personstatistisk register og Uddannelsesregisteret.

Dokumentation

Statistikdokumentation

Få et overblik over statistikkens formål, indhold og kvalitet. Her kan du bl.a. få svar på, hvilke kilder statistikken bygger på, hvad den indeholder og hvor ofte den udkommer.

Hovedtal


Relateret indhold i Bestyrelsesmedlemmer og direktører

Kontakt

Kalle Emil Holst Hansen
Telefon: 39 17 35 65

Fandt du ikke det, du søgte?

Har du brug for hjælp til at finde den rette statistik?
Kontakt vores informationsservice

Har du behov for skræddersyet statistik, hjælp til interviewundersøgelser, eller ønsker du som forsker adgang til mikrodata? Så kan vi hjælpe dig.
Læs mere om vores produkter og ydelser

Tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig