Gå til sidens indhold

Arbejdsomkostninger

Statistikken over virksomhedernes samlede arbejdsomkostninger har til formål at belyse niveauet for private virksomheders samlede omkostninger i forbindelse med et givent ansættelsesforhold.

Introduktion

De samlede arbejdsomkostninger består af løn og det som kaldes øvrige arbejdsomkostninger. De øvrige arbejdsomkostninger omfatter arbejdsomkostninger, der ikke har karakter af løn for lønmodtageren, såsom bidrag til offentlige kasser, uddannelsesomkostninger, frivillige personaleomkostninger mv.

Yderligere oplysninger om datagrundlag, indhold, begreber mm., vedr. løn- og arbejdsomkostningsstatistikkerne kan findes i de respektive statistikkers statistikdokumentation, som kan findes under statistikkernes dokumentation.

Dokumentation
 

Statistikdokumentation

Få et overblik over statistikkens formål, indhold og kvalitet. Her kan du bl.a. få svar på, hvilke kilder statistikken bygger på, hvad den indeholder og hvor ofte den udkommer.

Hovedtal


Relateret indhold i Arbejdsomkostninger

Fandt du ikke det, du søgte?

Har du brug for hjælp til at finde den rette statistik?
Kontakt vores informationsservice

Har du behov for skræddersyet statistik, hjælp til interviewundersøgelser, eller ønsker du som forsker adgang til mikrodata? Så kan vi hjælpe dig.
Læs mere om vores produkter og ydelser

Tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig

Kurser om statistik

Se kurser udbudt af Danmarks Statistik

Har du lyst til at lære mere om statistikken?

Se vores kursusoversigt her

Kontakt

Maiken van Hauen Nielsen