Gå til sidens indhold

Sammenlignelighed

Kontaktinfo

Nationalregnskab, Økonomisk Statistik.
Ole Gravgård
39 17 34 88

ogp@dst.dk

Hent som PDF

Detaljeret materialestrømsregnskab (fysiske supply-usetabeller)

Regnskabet er kun offentliggjort for året 2016. Regnskaber af denne type foreligger så vidt vides kun for Nederlandene, dog med andre klassifikationer. Det er således ikke muligt at foretage direkte internationale sammenligninger. Dog vil det være muligt, at sammenligne enkelte data fra regnskabet over tid og over lande ved at se på de primære data, der ligger bag regnskabet.

International sammenlignelighed

Regnskaber af denne type foreligger så vidt vides kun for Nederlandene, dog med andre klassifikationer. Det er således ikke muligt at foretage direkte internationale sammenligninger. Dog vil det være muligt, at sammenligne enkelte data fra regnskabet over lande ved at se på de primære data, der ligger bag regnskabet.

Sammenlignelighed over tid

Regnskabet er kun offentliggjort for året 2016. Dog vil det være muligt, at sammenligne enkelte data fra regnskabet over tid ved at se på de primære data, der ligger bag regnskabet.

Sammenhæng med anden statistik

Data for indvinding af naturressourcer, affald, tilgang og anvendelse af energi samt luftemissioner er i overensstemmelse med tilsvarende data fra Grønt Nationalregnskab. Import- og eksportdata er i overensstemmelse med data fra Udenrigshandel med varer. Produktion af varer er i overensstemmelse med data fra Industriens køb og salg

Generelt kan data for produktion af varer og forbrug i produktionen i enkelte brancher sammenlignes med tilsvarende størrelser i nationalregnskabet. Omregninger, opregninger kan dog gøre at data ikke umiddelbart kan genkendes fuldt ud på tværs af statistikkerne.

Intern konsistens

Data er internt konsistente