Gå til sidens indhold

Bestil tilbud på opgave

For at vi kan afklare en opgave og give dig et tilbud, har vi brug for at du udfylder og indsender nedenstående blanket. Du vil herefter modtage en e-mail med bekræftelse på henvendelsen. Hvis dette ikke sker er du velkommen til at kontakte os på consulting@dst.dk

Hvis du har et begrænset budget, så skriv det gerne i blanketten. Det vil nemlig højst sandsynligt give os mulighed for at vende tilbage hurtigere og informere dig, om det overhovedet er muligt at levere opgaven inden for din økonomiske ramme. Hvis du vil vide mere om processen for opgaver, så kan du klikke på sådan forløber en opgave her

Vi har en del opgaver for øjeblikket og du skal derfor regne med, at der kan gå 8 uger, før vi kontakter dig om din henvendelse.

Du skal være opmærksom på, at vores servicetimetakst er DKK 1.364,00 ekskl. moms (1.705,00 inkl. moms) og at prisen for en opgave beregnes på baggrund af den tid, vi bruger på en opgave. Den brugte tid varierer betydeligt afhængigt af opgavens kompleksitet, antallet af variabler osv. Vi bruger sjældent mindre end 5 timer på en opgave og nogle opgaver tager mere end 100 timer. Du kan læse mere om vores priser og prispolitik her.

I forbindelse med håndteringen af din henvendelse opbevarer Danmarks Statistik dine kontaktoplysninger. Du kan læse mere om behandlingen og opbevaringen i vores Privatlivspolitik for håndtering af persondata i DST Consulting.

NB! Vær opmærksom på at det kan tage mellem 5-10 sekunder før blanketten er indlæst. Hvis blanketten mod forventning ikke bliver indlæst, så prøv med en anden browser.

 

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder

El-pære

Se vores kundecases her

Nyt om statistikprodukter og ydelser

Nyhedsbrev-Consulting

Hold dig opdateret og bliv inspireret med Nyt fra DST Consulting

Tilmeld nyhedsbrev