Gå til sidens indhold

Opdatering af tidligere opgaver

For at vi kan afklare en opgave og give dig et tilbud, har vi brug for at du udfylder og indsender nedenstående blanket. Du vil herefter modtage en e-mail med bekræftelse på henvendelsen. Hvis dette ikke sker er du velkommen til at kontakte os på consulting@dst.dk

Du skal være opmærksom på, at både pris og indhold kan ændre sig fra tidligere opgaver, du har fået leveret. Det skyldes fx almindelig prisændringer og ændringer i tidsforbruget foranlediget af ændrede diskretionskrav og kvalitetsprocedurer. Men det vil under alle omstændigheder lette leveringen, når vi kan genanvende programmer fra en tidligere leveret opgave.

I forbindelse med håndteringen af din henvendelse opbevarer Danmarks Statistik dine kontaktoplysninger. Du kan læse mere om behandlingen og opbevaringen i vores Privatlivspolitik for håndtering af persondata i DST Consulting.

NB! Vær opmærksom på at det kan tage mellem 5-10 sekunder før blanketten er indlæst. Hvis blanketten mod forventning ikke bliver indlæst, så prøv med en anden browser.

 

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder

El-pære

Se vores kundecases her

Nyt om statistikprodukter og ydelser

Nyhedsbrev-Consulting

Hold dig opdateret og bliv inspireret med Nyt fra DST Consulting

Tilmeld nyhedsbrev