Gå til sidens indhold

Udtagning af stikprøver

Stikprøver og registre

 

På baggrund af de statistikregistre Danmarks Statistik ligger inde med kan vi udtrække stikprøver ud fra en lang række parametre - det gælder både undersøgelser, der retter sig mod virksomheder og personer.

Vi kan udtrække universelt repræsentative stikprøver baseret på registre, men også stikprøver specifikt rettet mod særlige målgrupper baseret på fx stilling, geografi, uddannelsesbaggrund, brancher, virksomhedernes størrelse etc.

Hvis du selv ønsker at samle data ind, kan vi levere stikprøven alene baseret på CPR registret. Det er også muligt at kombinere empiriske data fra spørgeskemaer med data fra vores statistikregistre.

I forbindelse med fastlæggelsen af en stikprøve kan DST Survey også hjælpe med at få afgrænset populationen og med tabeller over antallet af enheder i populationen.

Kræver dit projekt, at du skal have supplerende informationer om hele eller dele af populationen, kan vi bidrage med viden om eventuelt bortfald og faldgruber i forbindelse med dataindsamlingen generelt.

Kontakt os

Ønsker du at modtage et tilbud, få et overslag eller forhøre dig om mulighederne hos DST Survey, så skriv til os på dstsurvey@dst.dk eller kontakt en af vores konsulenter her.

Kontakt

Bo Lønberg Bilde
Telefon: 39 17 32 55