Gå til sidens indhold

Levevilkårs­undersøgelsen

Velfærdsindikatorer dannes på grundlag af EU-undersøgelsen ”Statistics on Income and living Conditions” – normalt kaldet EU-SILC. Undersøgelsen indeholder detaljerede data om husstandenes indkomster og levevilkår som boligoplysninger, arbejdsmarkedstilknytning, uddannelse, børnepasning, sundhedsforhold osv.

Introduktion

Læs mere om indikatorer for fattigdom, social udstødelse, indkomstuligheder mv. i EUROSTAT: Income, social inclusion and living conditions

Nyt

Seneste nyt om Velfærdsindikatorer

Tre ud af ti ledige er økonomisk sårbare

23. februar 2021

Tre ud af ti ledige er økonomisk sårbare

Af personer, der definerede sig selv som ledige i Levevilkårsundersøgelsen i 2020, var 29 pct. økonomisk sårbare (pdf) - en indikator der indgår i FN's bæredygtighedsmål om fattigdomsreduktion.

Tabeller i Statistikbanken om 'Levevilkårsundersøgelsen'


Flest kvinder har ikke råd til fritidsaktiviter

31. januar 2020

Flest kvinder har ikke råd til fritidsaktiviter

Flere kvinder end mænd angiver, at de ikke selv har råd til regelmæssigt at deltage i fritidsaktiviteter såsom at gå til sport, gå i biografen eller til koncert. I 2019 gælder det for 9 pct. af kvinder og 6 pct. for mænd.

Tabeller i Statistikbanken om 'Levevilkårsundersøgelsen'Tidligere Nyt
Kommende Nyt
Bag tallene

Rekord få cykler blev meldt stjålet i 2020

14. april 2021

Rekord få cykler blev meldt stjålet i 2020

Antallet af cykler, der meldes stjålet, er faldet med 43 pct. på ti år og har nået et rekordlavt niveau. Der meldes om færre stjålne cykler i alle Danmarks landsdele.

Kontakt

Daníel Freyr Gústafsson