Gå til sidens indhold

Hvor mange hedder...?

Søg på navne og se hvor mange, der hedder det samme som dig. Du kan også se en top 20 over de mest almindelige fornavne og efternavne i Danmark.

Søg på fornavn, efternavn eller begge dele

 

Om navnestatistikken
Navnestatistikken bruger første fornavn og sidste efternavn - altså ikke mellemnavne. Er dit fulde navn fx Dorthe Høst Larsen, vil du være registreret under Dorthe Larsen. Efternavne med bindestreg (fx Høst-Larsen) tæller som ét efternavn. Af diskretionshensyn vises det præcise antal ikke ved navne og navnekombinationer med færre end 3 forekomster.

Statistikken er en opgørelse af navne for hele befolkningen, der boede i Danmark i starten af januar hvert år. Grundlaget for statistikken er data fra CPR. Statistikken offentliggøres hvert år i midten af januar.

Top 20 fornavne og efternavne

 

Om statistikken - dokumentation, kilder og metode

Få overblik over statistikkens indhold, formål og kvalitet. Her kan du bl.a. få svar på, hvilke kilder statistikken bygger på, hvad den indeholder, og hvor ofte den udkommer.

Læs mere i statistikdokumentationerne:

Navne

Navnestatistikken belyser fornavne og efternavne i den danske befolkning og blev etableret i 1995 i forlængelse af en opgave lavet for Institut for navneforskning på Københavns Universitet.

Kontaktperson for denne statistik

Dorthe Larsen
Telefon: 39 17 33 07