Gå til sidens indhold

Relevans

Kontaktinfo

Erhvervslivets Udvikling, Erhvervsstatistik
Charlotte Spliid Hansen
3917 3177

chh@dst.dk

Hent som PDF

Regnskabsstatistik for private byerhverv

Anvendelsesområder: Driftsøkonomiske og geografiske analyser, og derudover benyttes statistikkens grunddata som et meget væsentligt input til beregning af nationalregnskabet. Brugere: Offentlige myndigheder, Eurostat, brancheorganisationer, private firmaer, politikere, økonomer, journalister og studerende.

Brugerbehov

  • Brugere: Offentlige myndigheder, Eurostat, brancheorganisationer, private firmaer, politikere, økonomer, forskere, journalister og studerende.
  • Anvendelsesområder: Driftsøkonomiske og geografiske analyser, og derudover benyttes statistikkens grunddata som et meget væsentligt input til beregning af nationalregnskabet.

Brugertilfredshed

Statistikken har mange brugere, og anvendes meget bredt. Brugerne er særligt tilfredse med at anvende statistikken, da det er den mest grundlæggende indgangskilde til information om erhvervslivets generelle strukturelle udvikling.

Fuldstændighed af data

Regnskabsstatistikken dækker en stor del af Danmarks leverancer til Eurostat på SBS-området (Structural Business Statistics) og lever her op til de krav, der stilles. Nationalt offentliggøres regnskabsstatistikken mere detaljeret end der er krav om i leverancerne til Eurostat.