Gå til sidens indhold

Privatlivs- & Cookiepolitik

Vi bruger cookies for at give dig som bruger den bedst mulige oplevelse på dst.dk. Ved at fortsætte på siden accepterer du vores brug af cookies.

OK

Læs mere om vores Privatlivs- & Cookiepolitik her

Gå til delmål 12.2: Brug og håndter naturressourcer bæredygtigt Gå til delmål 12.2
Delmål 12.3: Delmål 12.3
Delmål 12.3

Inden 2030 skal det globale madspild på detail- og forbrugerniveau pr. indbygger halveres og fødevaretab i produktions- og forsyningskæder, herunder tab af afgrøder efter høst, skal reduceres.

Gå til delmål 12.4 Gå til delmål 12.4: Håndter kemikalier og spildprodukter ansvarligt
Indikatorer

12.3.1

Globalt fødevaretab indeks

Forklaring
Danmarks Statistik undersøger i øjeblikket, om der findes data til denne indikator.

Senest opdateret: 20-01-2020

Del sidens indhold:

Del på LinkedIn