Gå til sidens indhold

Statistisk Årbog 1913

Statistisk Årbog 1913 indeholder hundreder af tusinder af historiske tal og giver et bredt kendskab til det danske samfund og udviklingen i Danmark i starten af forrige århundrede.
Danskernes liv er beskrevet fra vugge til grav, og du kan finde alt fra kuriøse informationer om fx en gennemsnitlig dansker til speciel viden om ....
I Statistisk Årbog 1913 kan du fx læse at omkring 100.000 havde et telefonabonnement, og at antallet af indregistrerede atutomobiler var fordoblet på bare tre år fra 1909 til 1912.
Du kan kort sagt både blive klogere på det danske samfund og samtidig få udbygget din paratviden, så du kan dupere dine venner eller kollegaer med pudsige informationer om det danske samfund som det så ud for ganske nylig - i starten af det forrige århundrede .
 
Årbogen lægger vægt på udviklingen fra år til år. Du kan fx følge med i op- og nedturene for dansk økonomi via tal for ledighed, bilkøb, forbrugerpriser og meget mere.
 
Tusindvis af historiske tal om Danmark ligger nu til rådighed. Hvis du har fået smag for flere historiske tal, så se her.


Statistisk Årbog

Kolofon

Statistisk Årbog
Tværgående
Udgivet: 1. januar 1914 kl. 09:30
Antal sider:
Kontaktinfo:
Margrethe Pihl Bisgaard
Telefon: 39 17 31 62

tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig