Gå til sidens indhold

Befolkningens udvikling 2006

Publikationen oplyser om alle demografiske forhold af betydning for befolkningsudviklingen, herunder fødsler, dødsfald, indgåede og opløste ægteskaber, registrerede partnerskaber, flytninger, vandringer, aborter og adoptioner.

Hertil kommer opgørelser af befolkningen og dens sammensætning både på person-, familie- og husstandsniveau, inklusive en beskrivelse af den del af befolkningen, som har udenlandsk oprindelse.

Desuden er der et afsnit med resultater fra den seneste befolkningsfremskrivning.

Hvert afsnit består af en række tabeller og et tekstafsnit, som beskriver hovedtrækkene i udviklingen inden for området.

Velegnet til undervisning
Publikationen er velegnet til undervisningsbrug. Også i mange andre sammenhænge vil Befolkningens udvikling 2006 være et uundværligt analyseredskab.
 
Traditionsrig publikation
Befolkningens udvikling er en fortsættelse af de årlige publikationer vedrørende befolkningsudviklingen, som blev påbegyndt med publikationen for årene 1931-1933. Til og med 2004-udgaven hed publikationen Befolkningens bevægelser.
 
Temaside
Flere demografiske oplysninger findes på en temaside om Danmarks befolkning. Her er der også ekstra tabeller og tekstafsnit, der knytter sig til Befolkningens udvikling 2006.

Befolkningens udvikling

Kolofon

Befolkningens udvikling
Borgere
ISBN: 978-87-501-1647-9
Udgivet: 28. november 2007 kl. 09:30
Antal sider: 127
Kontaktinfo:
Connie Østberg
Telefon: 39 17 33 84

tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig