Gå til sidens indhold

Huslejeindeks

Huslejeindekset for boliger viser lejeudviklingen på lejeboliger. Statistikken viser lejeudviklingen opdelt på regionsniveau og ejendomskategori. Ejendomskategorierne er private udlejningsboliger, almene udlejningsboliger og andelsboliger. For private udlejningsboliger og almene udlejningsboliger er det huslejen, som lejeren betaler, før der er fratrukket boligstøtte, der følges, mens det for andelsboliger er den månedlige boligafgift.

Dokumentation

Statistikdokumentation

Få et overblik over statistikkens formål, indhold og kvalitet. Her kan du bl.a. få svar på, hvilke kilder statistikken bygger på, hvad den indeholder og hvor ofte den udkommer.

Hovedtal


Label for eksperimentel statistik

Denne statistik kategoriseres som 'eksperimentel statistik'. I statistikdokumentationen fremgår det mere præcist, hvad der ligger i statistikkens eksperimentelle status. Det kan fx være, at metoderne ikke er helt gennemtestede, eller at der anvendes nye datakilder. Læs om Danmarks Statistiks arbejde med eksperimentel statistik

Relateret indhold i Huslejeindeks

Kontakt

Martin Sædholm Nielsen
Telefon: 39 17 30 05

Fandt du ikke det, du søgte?

Har du brug for hjælp til at finde den rette statistik?
Kontakt vores informationsservice

Har du behov for skræddersyet statistik, hjælp til interviewundersøgelser, eller ønsker du som forsker adgang til mikrodata? Så kan vi hjælpe dig.
Læs mere om vores produkter og ydelser

Tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig