Gå til sidens indhold

Camping­pladser

Campingpladserne i Danmark er især populære blandt danske gæster, som normalt står for tre ud af fire overnatninger i de grønne omgivelser. Tyske gæster kommer ind på andenpladsen, mens gæster fra Nederlandene, Norge og Sverige kommer ind på de følgende pladser.

Introduktion

Campingstatistikken udkommer månedligt og årligt. Den månedlige statistik er opgjort på baggrund af indberetninger fra campingpladser med mindst 75 enheder, mens den årlige også har tal for campingpladser med ned til 10 enheder.

En campingenhed svarer til en kapacitet på 3 personer. I august 2019 var der 407 campingpladser i Danmark med mindst 75 enheder. Tre ud af fire campingpladser ligger vest for Storebælt.

Dokumentation

Begrebsforklaring

Campingpladser

Campingstatistikken er opgjort på grundlag af indberetninger fra campingpladser, som har mindst 75 campingenheder. Campingenhed er en enhed, der svarer til en kapacitet på 3 personer. Antal campingenheder for en campingplads er opgjort under hensyntagen til areal og sanitære forhold.

Campingenheder

Campingenhed er en enhed, der svarer til en kapacitet på 3 personer. Antal campingenheder for en campingplads er opgjort under hensyntagen til areal og sanitære forhold.

Statistikdokumentation

Få et overblik over statistikkens formål, indhold og kvalitet. Her kan du bl.a. få svar på, hvilke kilder statistikken bygger på, hvad den indeholder og hvor ofte den udkommer.

Hovedtal


Relateret indhold i Camping­pladser

Fandt du ikke det, du søgte?

Har du brug for hjælp til at finde den rette statistik?
Kontakt vores informationsservice

Har du behov for skræddersyet statistik, hjælp til interviewundersøgelser, eller ønsker du som forsker adgang til mikrodata? Så kan vi hjælpe dig.
Læs mere om vores produkter og ydelser

Tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig

Data på kommune­niveau

Ønsker du mere detaljerede data om overnatninger på hoteller, feriecentre, vandrerhjem, campingpladser og i lystbådehavne, kan du købe geografisk fordelte data på kommuneniveau.

Grafik: sovende gæst - Danmarks Statistik 

Kontakt ­turist@dst.dk eller tlf. 3917 3362 / 3917 3361 for mere information.

Kontakt

Karina Moric Ingemann