Gå til sidens indhold

Hjælp og vejledning

Udfyldelse af spørgeskema modtaget med posten
Hvis du har modtaget et spørgeskema med posten har vi også sendt en frankeret svarkuvert med til at sende det udfyldte spørgeskema retur til os. 

Telefoninterview
Har du modtaget et brev om et telefoninterview har vi også skrevet et tidspunkt for undersøgelsens start. Dette betyder, at vi vil ringe til dig i perioden efter denne dato. Det er derfor ikke sikkert, at vi ringer på selve dagen for undersøgelsens start. 

Udfyldelse af spørgeskema på internettet
I en stor del af vores undersøgelser giver vi mulighed for at besvare spørgeskemaet på internettet. Har du modtaget et brev med denne mulighed er der også en internetadresse og en kode i brevet. Koden er personlig og udvalgt kun til dig. Koden skal bruges til at logge på spørgeskemaet på internettet. Internetadressen skal skrives øverst i din browser i adresselinjen (den skal ikke tastes ind på en søgemaskine som fx Google eller Yahoo). 

Udfyldelse af spørgeskema for virksomheder
I en stor del af vores undersøgelser giver vi mulighed for at besvare spørgeskemaet på internettet. Har du modtaget et brev med denne mulighed er der også et referencenummer og kodeord i brevet. Disse numre er udvalgt kun til dig/din virksomhed. Numrene skal bruges til at logge på spørgeskemaet på internettet. I brevet har vi også skrevet den internetadresse, der skal bruges for at logge på. Internetadressen skal skrives øverst i din browser i adresselinjen (den skal ikke tastes ind på en søgemaskine som fx Google eller Yahoo).

 

Har du problemer med at finde spørgeskemaet på Internettet eller logge på selve spørgeskemaet, kan du ringe på vores gratis-telefon 80 30 22 02 eller sende en mail til ditsvar@dst.dk 

Kontakt

DitSvar
Telefon: 80 30 22 02