Gå til sidens indhold

Betalingsdatabanken

Nem adgang til data døgnet rundt

Betalingsdatabanken er en samling af faste tabeller med data om fx befolkningen generelt, ejendomssalg, boligtyper, antallet af husstande og husstandenes bruttoindkomst.

Du kan se indholdet i Betalingsdatabanken her.

Detaljeret statistik

I de statistikker, vi stiller gratis til rådighed via Statistikbanken, er kommunen normalt den mindste geografiske enhed. Tabellerne i Betalingsdatabanken indeholder typisk statistik på mindre geografiske områder som fx sogne eller postnumre. 

Et værktøj til enkle undersøgelser

Tabellerne giver et hurtigt overblik over et givet område eller et kundesegment. Derfor kan tabellerne med fordel bruges til indledende markedsanalyser, fx i forbindelse med kampagner, etablering af en virksomhed eller udvidelse af en forretning til et nye områder.

Levering

Leveringen sker igennem vores online Betalingsdatabank og giver adgang for et år ad gangen, hvor du frit kan hente dine udvalgte tabeller så mange gange, du ønsker – det er fx nyttigt, hvis tabellerne opdateres i perioden. Du betaler kun for de tabeller, som du vil have adgang til. 

Priser og Bestilling

Du kan se priserne for de enkelte tabeller og bestille dem i Betalingsdatabanken.

Vær opmærksom på, at du ved bestillingen accepterer Danmark Statistiks Generelle aftalevilkår.

Kontakt

DST Consulting
Anita Saaby, tlf: 39 17 37 49

Skræddersyede løsninger

Læs mere om hvordan du kan få kombineret tabellerne med andre variable eller sammensat dem på en anden måde under skræddersyede løsninger.

Relaterede produkter

Nøgletal på postnumre

Nøgletal på sogne

Ejendomssalg

Statistik på børn og unge

Kontakt

DST Consulting
Telefon: 39 17 36 00