Gå til sidens indhold
Tirsdag den 7.12. lancerer vi en ny navigationsmenu her på dst.dk. Der kan derfor forekomme uregelmæssigheder fra kl. 14 og frem.
Hvidt kryds
Tirsdag den 7.12. lancerer vi en ny navigationsmenu her på dst.dk. Der kan derfor forekomme uregelmæssigheder fra kl. 14 og frem.
Hvidt kryds

Internationalt samarbejde 2006

Rapporten er en årsberetning, som beskriver Danmarks Statistiks internationale aktiviteter i 2004 og 2005.

Den stigende internationalisering, herunder stadigt tættere integration i EU, medfører, at det langvarige og udbytterige internationale samarbejde på statistikområdet gradvist intensiveres.

Internationalt samarbejde 2006 indeholder en beskrivelse af de overordnede rammer for Danmarks Statistiks deltagelse i det internationale statistiksamarbejde samt en nærmere beskrivelse af de enkelte konkrete aktiviteter.

Årsberetningen indledes med en generel opsummering af internationalt statistisk samarbejde. Herefter gennemgår den EU- og FN-samarbejdet, de økonomiske samarbejdsorganisationer (bl.a. IMF og OECD), det nordiske samarbejde, international rådgivning samt internationale uddannelsesaktiviteter.

Det internationale samarbejde var i 2004 og 2005 bl.a. kendetegnet ved vedtagelsen af et meget omfattende antal nye EU-retsakter over en bred vifte af aktivitetsområder.

Internationalt samarbejde 2006 er redigeret af Internationalt Sekretariat i Danmarks Statistik.

Få tilsendt årsberetningen gratis, eller hent den som pdf her på siden.


Internationalt samarbejde

Hent som pdf

Hele publikationen

Kolofon

Internationalt samarbejde
Tværgående
ISBN: 87-501-1555-3
Udgivet: 28. juni 2006 kl. 09:30
Antal sider: 57
Kontaktinfo:
Kim Voldby Pedersen
Telefon: 39 17 39 15

tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig