Gå til sidens indhold

Statistik for udenlandsk ejede virksomheder (Inward FATS)

Beskrivelse

Formålet med statistikken er at belyse udviklingen og omfanget af udenlandsk ejede firmaer i Danmark. Statistikken anvendes bl.a. til at sætte tal på globaliseringen og danner grundlag for at kunne vurdere den økonomiske globaliserings betydning for det danske erhvervsliv.

Statistikken er en årlig opgørelse af udenlandsk ejede firmaer i Danmark. Indeholder kun hovedcvrnr og landekode for den ultimative udenlandske ejer. I udenlandsk ejede firmaer i Danmark (IFATS) anvendes hovedcvrnr, hvor flere cvrenheder kan være langt ind under et hovedcvrnr. Læs evt. om definition af ultimativ ejer i statistikdokumentationen.

Statistikken belyser virksomhedernes ejerskabsland i form af land for de ultimative udenlandske ejere. Statistikgrundlaget indeholder land for den ultimative udenlandske ejer. Øvrige variable så som branche, omsætning, antal ansatte og øvrige firmaer, som kan benyttes til sammenligning, kan hentes fra den Generelle firmastatistik eller fra Regnskabsstatistikken for de private byerhverv. Statistikken er udarbejdet siden år 2000 og er sammenlignelig fra 2004 og frem.

Der findes ingen delopgaver under Statistik for udenlandsk ejede virksomheder (Inward FATS)

Variable