Gå til sidens indhold
Tirsdag den 7.12. lancerer vi en ny navigationsmenu her på dst.dk. Der kan derfor forekomme uregelmæssigheder fra kl. 14 og frem.
Hvidt kryds
Tirsdag den 7.12. lancerer vi en ny navigationsmenu her på dst.dk. Der kan derfor forekomme uregelmæssigheder fra kl. 14 og frem.
Hvidt kryds

AEGTE_ID

Langt navn

Ægtefælle ID

Generel Beskrivelse

ID på Ægtefælle eller registreret partnerÆgtefælle ID

Detaljeret beskrivelse

Variablen gælder fra 1986.

Angiver ægtefællens ID

Angiver personnummer-ID på ægtefælle eller registreret partner Der er følgende sammenhæng mellem personens civilstand og oplysning om ægtefælle: Gift = personnummer på ægtefælle Fraskilt = personnummer på tidligere ægtefælle Enke/enkemand = personnummer på afdød ægtefælle Partnerskab = personnummer på partner Oph. partnerskab = personnummer på tidligere partner Længstlevende Partner = personnummer på afdød partner Død = personnummer på ægtefælle/partner

---------------------------------------------------------------------------------------------------- For perioden 1980 - 2007 (foreligger filer med den gamle definiton på c-familier, der ikke opdateres længere ) og på disse findes en tilsvarende variabel ved navn PNRÆGTE. Også en variabel ved navn C_FÆLLE_ID for C-familier forekommer her . Det findes for voksne personer, udgør den ene part i en af familiestatistikkens parfamilietyper: ægtepar, registreret partnerskab, samlevende par eller samboende par. C-FÆLLE er lig med CPR-nummeret påden anden person i parret. De to personer i et par har hinandens PNR som C-FÆLLE. Det er en betingelse, at de bor på samme adresse.

Værdisæt

Der findes ingen værdisæt til denne variabel