Landbrugsstatistik Bind 2, 1900-1965
Bind 2: Husdyrhold og animalsk produktion samt foderforbrug
Indhold:
A. Husdyrhold og animalsk produktion:
 
I. Samlet husdyrhold og samlet animalsk produktion 
1. Samlet husdyrhold 
2. Husdyrbestanden omregnet til storkreaturer 
3. Samlet animalsk produktion 
II. Heste 
1. Hestebestanden 
2. Eksport og import samt slagtninger af heste 
3. Hestekød 
III. Hornkvæg 
1. Hornkvægbestanden 
2. Eksport og import samt slagtninger af hornkvæg 
3. Okse- og kalvekød 
4. Mælk og mejeriprodukter 
IV. Svin 
1. Svinebestanden 
2. Eksport og import samt slagtninger af svin 
3. Svinekød og flæsk 
4. Svinefedt 
V. Fjerkræ 
1. Fjerkræbestanden 
2. Fjerkrækød 
3. Æg 
VI. Får og geder 
1. Fåre- og gedebestanden 
2. Fåre- og lammekød 
VII. Eksport af konserves m.v. 
1. Mælkekonserves 
2. Kød- og flæskekonserves m.v. 
3. Eksport af forskellige andre animalske produkter 
B. Foderforbrug:
 
I. Samlet foderforbrug
 
II. Kraftfoderforbruget 
1. Samlet kraftfoderforbrug 
2. Korn til foder 
3. Kornprodukter til foder 
4. Oliekager til foder 
5. Kødbenmel og fiskemel til foder 
III. Grovfoderforbruget 
1. Samlet grovfoderforbrug 
2. Rodfrugter til foder 
3. Fabriksaffald o. lign. til foder 
IV. Mælk og mælkeprodukter til foder
C. Tillæg. Produktion og anvendelse af animalske salgsprodukter i driftsårene 1949/50-1965/66:
 
a. Mængdeindeks for produktionen af animalske salgsprodukter 
b. Sødmælk 
c. Skummet- og kærnemælk 
d. Smør 
e. Ost 
f. Æg 
g. Fjerkrækød 
h. Okse- og kalvekød 
i. Svinekød og flæsk 
j. Hestekød 
k. Fåre- og lammekød
Udgivet i serien Statistiske Undersøgelser Nr. 25
Kolofon
LandbrugsstatistikErhvervsliv
Udgivet: 31. december 1969 kl. 09:00
Antal sider: 227
Kontaktinfo:
Informationsservice og Bibliotek
Telefon:

