Gå til sidens indhold
Vi har fra 14. september 2021 organiseret vores statistikker på en ny måde. Har du brug for hjælp til at finde den statistik, du plejer at bruge, eller vil du vide mere om ændringerne, kan du læse mere her.
Vi har fra 14. september 2021 organiseret vores statistikker på en ny måde. Har du brug for hjælp til at finde den statistik, du plejer at bruge, eller vil du vide mere om ændringerne, kan du læse mere her.

Tag temper­aturen på danskernes holdninger under Folkemødet

Under årets Folkemøde på Bornholm tager Danmarks Statistik dagligt temperaturen på danskernes holdninger til aktuelle emner. Som medie eller deltager på Folkemødet har du mulighed for at få dit eget spørgsmål med – helt gratis.

9. juni 2015 kl. 9:00

Vil du gerne vide, hvad danskerne mener om spørgsmål, der er oppe i samfundsdebatten? Eller skal du afholde event om et emne, hvor det giver værdi at vide, hvad folk egentligt mener? Så kan du under Folkemødet på Bornholm bede DST Survey stille spørgsmålet til vores ca. 2.000 personer store panel. Hvis bare vi har spørgsmålet senest kl. 11, så har du svaret dagen efter kl. 11.

Danmarks Statistiks interviewerkorps DST Survey stiller panelet 50 spørgsmål onsdag, torsdag og fredag til offentliggørelse den efterfølgende dag. Det er stadigt muligt at få spørgsmål med, men der er rift om pladserne. Derfor er det kun muligt at byde ind med et spørgsmål om dagen, og det er efter først til mølle-princippet.

Inden du stiller dit spørgsmål skal du vide, at der er nogle ting, DST Survey ikke spørger om. Det er følsomme spørgsmål, som hvad folk stemmer, seksuel overbevisning osv. Vi spørger heller ikke til enkelte organisationer eller personer, men holder os alene til at spørge på konkrete emner. Det betyder, at vi fx ikke spørger, hvad man mener om en given politiker eller om enkelte partiers politiske udspil, men vi kan godt spørge om holdninger til et emne, som er på den politiske dagsorden.

Hvis du vil vide mere om vores dag til dag undersøgelser under Folkemødet, er du velkommen til at kontakte Peter Linde på tlf. 21 79 12 23 eller pli@dst.dk og Martine Friisenbach på tlf. 28 18 69 64 eller maf@dst.dk. Det er også dem, du skal sende dit spørgsmål til.