Gå til sidens indhold

Ingen statistik til nytårsklokkerne

22. december 1999 kl. 0:00

Danmarks Statistik har besluttet at holde alle edb-systemer lukket i et døgn omkring årsskiftet. År 2000-forberedelserne i Danmarks Statistik har varet flere år, og alle systemer er blevet rettet til i god tid. Danmarks Statistik forventer ikke særlige problemer ved overgangen til det nye år.

Andre steder i samfundet kan der imidlertid opstå problemer, som vil kunne indvirke negativt på maskineri og programmel. Det er for at gardere sig mod denne hypotetiske situation, at Danmarks Statistik lukker alle sine edb-systemer omkring årsskiftet.

Derfor er det ikke muligt at bruge Danmarks Statistiks hjemmeside www.dst.dk og Danmarks Statistikbank fra den 31. december kl. 16. Der forventes alligevel ikke den store efterspørgsel efter statistik nytårsaften. Lørdag den 1. januar kl. 15 i det nye år bliver alle systemerne genstartet - forhåbentlig problemløst.

Ansvaret for forebyggelse af eventuelle problemer med selve bygningen - fx elevatorer, adgangskontrol og klimaanlæg - ligger hos Slots- og Ejendomsstyrelsen.

Vil du vide mere?
Ring til Arne Brask Jørgensen på  39 17 32 11 eller
eller Bo Guldager på  39 17 38 15 94.

Du kan også læse mere på www.dst.dk/aar2000

Kontakt

Presse