Gå til sidens indhold

EJANSNOV

Langt navn

Ej ansat ultimo november

Generel Beskrivelse

Variablen EJANSNOV er en krydsmarkering på oplysningssedlen, der angiver, om den enkelte lønmodtager har været ansat ultimo november.

Detaljeret beskrivelse

Variablen EJANSNOV er en krydsmarkering på oplysningssedlen, der angiver, om den enkelte lønmodtager har været ansat ultimo november. Hvis det er udfyldt fremgår det af felt 10 på oplysningssedlen. Variablen bruges sammen med variablen ANS2911K (Ansat ultimo november) til at afgøre, om ansættelsesforholdet er gældende ultimo november i det aktuelle år. Hvis ansættelsesforholdet kun har været gældende en del af kalenderåret, men i flere perioder skal det angives, om ansættelsesforholdet var gældende ultimo november ved at markere et af felterne ANS2911K (ansat ultimo november) eller EJANSNOV (ej ansat ultimo november), og de øvrige variable til periodemarkering skal ikke udfyldes. I registret kan variablen EJANSNOV antage to værdier:

0: Der er ikke krydset af i feltet "nej" til spørgsmålet om ansættelsesforholdet var gældende ultimo november 1: Der er krydset af i feltet "nej" til spørgsmålet om ansættelsesforholdet var gældende ultimo november

Værdisæt

Der findes ingen værdisæt til denne variabel