Gå til sidens indhold

EU's befolkning og dig

30. november 2015 af Informations­service og Bibliotek

Vidste du  ... at Tyskland har den højeste andel af personer, der lejer deres bolig, nemlig 47,5 pct. af befolkningen, sammenlignet med 29,9 pct. i gennemsnit i hele EU? Eller at 96,1 pct. af befolkningen i Rumænien ejer deres bolig, sammenlignet med 70,1 pct. i gennemsnit i hele EU? 

At over 40 pct. af den svenske befolkning flytter i løbet af en femårig periode, mens det kun gælder for knap 18 pct. i hele EU? At Danmark har den højeste andel af husholdninger med kun én person, nemlig 45 pct. mod EU's gennemsnit på 31,8 pct.? 

Illustration af statistikker om befolkningen

Eurostats publikation “People in the EU: who are we and how do we live?” præsenterer en bred vifte af statistikker om befolkningen. Find flere fakta om familiestruktur, husholdninger, boliger, geografisk mobilitet og befolkningsprognoser i  pressemeddelelsenStatistics Explained eller selve publikationen.

Med den tilhørende infografik "You in Europe" kan du sammenligne aspekter af dit liv, ikke bare med mænd og kvinder i Danmark, men også med andre EU-lande og  EU-gennemsnittet. 


Tags:


Emne:
Geografi: International statistik