Gå til sidens indhold

Data til kunder

Danmarks Statistik udarbejder statistik til kunder mod betaling. Det gør vi for at give så mange som muligt adgang til den guldgrube af viden, som ligger i registrene, men som vi ikke har kapacitet til at offentliggøre. Vi sælger kun statistik og udleverer ikke data om enkeltpersoner eller virksomheder, og det er ikke muligt på nogen måde at identificere enkeltpersoner eller virksomheder gennem den statistik, vi sælger. 

Du kan læse mere om hvorfor og på hvilket grundlag vi udarbejder statistik mod betaling og hvordan vi prissætter vores produkter og ydelser på siden: Grundlaget for statistik mod betaling.

 

 


Nyt om statistikprodukter og ydelser


Sortklædte forretningsmænd med mapper - 15643073

Hver femte arbejder sort!

Forskere i Rockwool Fonden har i 25 år samarbejdet med Danmarks Statistik om at afdække arbejde uden moms, skat og regning. Metoderne udvikles hele tiden, og det lykkes faktisk at få danskere til at fortælle om omfanget af sort arbejde.

Læs hele artiklen her

Læge med steroskop

Hvem bliver indlagt med Covid-19?

Indvandrere og efterkommere med ikke-vestlig baggrund har større risiko for at blive indlagt med Covid-19 end etniske danskere. Det viser et nyt forskningsprojekt fra Københavns Universitet med hjælp fra blandt andet registerdata fra Danmarks Statistik.

Læs hele artiklen her

400x270 Stakke af mønter og 500 kronesedler - SC054

Nyt indeks til de Frie Skoler

Det socioøkonomiske aspekt kan inddrages, når staten beregner tilskuddet til frie grundskoler, mener Frie Skolers Lærerforening. Med data fra Danmarks Statistik har foreningen lavet et oplæg til en ny tilskudsmodel som et alternativ til statens nuværende tilskudsmodel. Det er en model, der opstiller et indeks for, hvor ressourcestærk elevsammensætningen er på de enkelte fri- og privatskoler.

Læs hele artiklen her


 

Læs journalistisk vinklede historier om vores produkter og ydelser

Økonomisk model ADAM

Læs magasinet statistisk perspektiv

Kontakt

DST Consulting