Gå til sidens indhold

Privatlivs- & Cookiepolitik

Vi bruger cookies for at give dig som bruger den bedst mulige oplevelse på dst.dk. Ved at fortsætte på siden accepterer du vores brug af cookies.

OK

Læs mere om vores Privatlivs- & Cookiepolitik her

Gå til delmål 2.3: Små fødevareproducenter skal producere det dobbelte Gå til delmål 2.3
Delmål 2.4: Delmål 2.4
Delmål 2.4

Inden 2030 skal der sikres bæredygtige fødevareproduktionssystemer og implementeres modstandsdygtige landbrugspraksisser, som øger produktivitet og produktion, medvirker til at bevare økosystemer, styrker kapaciteten for tilpasning til klimaforandringer, ekstreme vejrforhold, tørke, oversvømmelser og andre katastrofer, og som fremskynder forbedring af land og jordkvalitet.

Gå til delmål 2.5 Gå til delmål 2.5: Bevar den genetiske mangfoldighed i fødevareproduktionen
Indikatorer

2.4.1

Andel landbrugsområde under produktiv og bæredygtig landbrugsaktivitet

Forklaring
Danmarks Statistik undersøger i øjeblikket, om der findes data til denne indikator.

Senest opdateret: 05-06-2019

Del sidens indhold:

Del på LinkedIn