SEKVENS;KODE;NIVEAU;TITEL;GENERELLE_NOTER;INKLUDERER;INKLUDERER_OGSÅ;EKSKLUDERER;PARAGRAF;MÅLEENHED 1;"A";1;Frostvarer;;;;;; 2;"A1";2;Fjerkræ, frost;;;;;; 3;"A2";2;Okse- og kalvekød, frost;;;;;; 4;"A3";2;Svinekød, frost;;;;;; 5;"A4";2;Andet kød, frost;"Fx lamme- og vildtkød. Alt kødpålæg og forarbejdede kødvarer m.m. ";;;;; 6;"A5";2;Fisk/skaldyr, frost;Inkl. forarbejdede fiskeprodukter.;;;;; 7;"A6";2;Brød/Kager, frost;Inkl. dej og bake-off.;;;;; 8;"A7";2;Grønt/frugt/bær bortset fra kartofler, frost;;;;;; 9;"A8";2;Kartofler/pommes frites, frost;Inkl. kartoffelretter.;;;;; 10;"A9";2;Andre frostvarer;Inkl. lasagne, pizza, madtærter, is/sorbet, æbleskiver, melboller, risblandinger. Alle frosne færdigretter uden én dominerende råvare.;;;;; 11;"B";1;Kolonialvarer;;;;;; 12;"B1";2;Mel, gryn, kornprodukter, ris og pasta;Inkl. cornflakes, müesli samt andre morgenmadsprodukter, stivelse, mix-blanding til bagning, bulgur, cous-cous, frø, perlebyg og kokosmel. Inkl. frisk pasta.;;;;; 13;"B2";2;Brød og kager;Inkl. kiks, knækbrød, riskager, tørkager og flødekager.;;;;; 14;"B3";2;Olie, margarine, fedtstoffer;Madolier, margarine og andre fedtstoffer. Smør placeres under C Mejeriprodukter og æg, C3 Smør og fløde. Dressing og andre olieprodukter med smag placeres under B Kolonialvarer, B8 Andet kolonial.;;;;; 15;"B4";2;Kaffe, te, kakao o.l.;Inkl. chokoladepulver og drikkeklar kaffe.;;;;; 16;"B5";2;Sodavand/saft/juice;Inkl. is-te og andre søde drikkevarer u/alkohol.;;;;; 17;"B6";2;Øl/vin/spiritus;Inkl. cider m/alkohol.;;;;; 18;"B7";2;Plantedrikke;Alle vegetabilsk baserede drikkevarer (fx af soya, mandel og havre);;;;; 19;"B8";2;Andet kolonial;Inkl. konserves, sukker, chokolade, chips, pulvervarer (supper, saucer, mos, mælkepulver m.m.), mayonnaise, pålægssalater, ketchup, dressinger, tørrede krydderier, gær.;;;;; 20;"C";1;Mejeriprodukter og æg;;;;;; 21;"C1";2;Mælkeprodukter bortset fra syrnede;Mælk o.l. Inkl. kakao og andre smagsvarianter, kærnemælk og koldskål.;;;;; 22;"C2";2;Syrnede mælkeprodukter (fx yoghurt);Inkl. yoghurt, drikkeyoghurt, tykmælk, A38, ymer, skyr, kvark, creme fraiche.;;;;; 23;"C3";2;Smør og fløde;"Inkl. blandingsprodukter med smør. ";;;;; 24;"C4";2;Ost;"Inkl. hytteost, friskost o.l. ";;;;; 25;"C5";2;Æg;Friske/pasteuriserede (hele, blommer, hvider).;;;;; 26;"C6";2;Andre mejeri- og ægprodukter;"Inkl. forarbejdede mejeri- og æggeprodukter (fx mælkedesserter). ";;;;; 27;"D";1;Frugt og grønt;;;;;; 28;"D1";2;Grove grøntsager;Kartofler, gulerødder, rodfrugter, kål o.l.;;;;; 29;"D2";2;Fint grønt (agurk, tomat, salat og lign.);Inkl. peberfrugt, bladgrøntsager, asparges, spirer, svampe;;;;; 30;"D3";2;Frugt og bær;Inkl. frugtsalat i sukkerlage. Frugtsalat m/mayonnaise o.l. placeres under B Kolonialvarer, B8 Andet kolonial.;;;;; 31;"D4";2;Linser/bønner/ærter (friske og tørrede);Alle bælgplanter, friske såvel som tørrede.;;;;; 32;"D5";2;Andet frugt og grønt;Konserves, friske krydderurter, køderstatning/plantefars, vegetabilske smøreprodukter og tørret frugt/grøntsager andet end bælgplanter. Sesam og andre frø placeres under B Kolonialvarer, B1 Mel, gryn, kornprodukter, ris og pasta.;;;;; 33;"E";1;Kød og fisk;;;;;; 34;"E1";2;Fjerkræ;Fersk kylling/kalkun/ænder (hel, udskåret, marineret). Inkl. indmad.;;;;; 35;"E2";2;Okse- og kalvekød;Fersk oksekød (hel, udskåret, hakket, marineret). Inkl. indmad.;;;;; 36;"E3";2;Svinekød;Fersk svinekød (hel, udskåret, hakket, marineret). Inkl. indmad og medister.;;;;; 37;"E4";2;Kødpålæg og andre forarbejdede kødprodukter;Inkl. pølser, røget/kogt kød. Inkl. færdigretter, hvor kød er hovedingrediensen.;;;;; 38;"E5";2;Fisk/skaldyr;Inkl. forarbejdede fiskeprodukter.;;;;; 39;"E6";2;Andet kød og fisk;Fx lamme- og vildtkød.;;;;;