Cookies

Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen.

OK

Mere om cookies

Salg af føde- og drikkevarer til foodservice

I forbindelse med opdatering af systemer søndag 19. februar 2017 mellem kl. 10:00 – 13:00, vil der periodevis forekomme generelle forstyrrelser i driften. Det anbefales, at der ikke indberettes i dette tidsrum.

Indberet på Virk.dk:

Start indberetning

Indberetningsfrister

Indberetningsfristen er 31. marts 2017.

Vejledning

Kontakt

Support til indberetning

Kontakt statistikkontoret om indberetningens indhold, begreber, spørgsmål mv.

oekostat@dst.dk

Formål og anvendelse

Formålet med statistikken er at afdække salget af økologiske føde- og drikkevarer til danske restauranter, kantiner mv. (foodservice). Herved fås et mere komplet billede af det økologiske forbrug, som supplement til den eksisterende statistik om detailomsætningen af økologiske fødevarer.

Læs mere om rammer for indberetning til Danmarks Statistik


Deltagere i undersøgelsen er fødevaregrossister, som kan have salg til foodservice (med eller uden økologiske varer). Spørgsmålene vedrører salg til foodservice generelt, herunder salg af økologiske varer.

Bruger du Chrome eller Edge?

Edge og Chrome understøtter ikke Java og du kan derfor ikke logge ind via disse browsere med NemID nøglefil.

Læs mere om understøttede browsere