Søjler ikon - Danmarks Statistik

Få overblik og hurtige tal fra vores statistikker

værktøj ikon - Danmarks Statistik

Dyk ned i og lav udtræk fra vores statistikbank

Faglige arrangementer

Bliv klogere på aktuelle faglige emner

SENESTE NYT
Unge fra Hørsholm har højest fuldførelsesprocent
Graf thumbnail - Klik for større udgave
Hørsholm Kommune havde i 2013 den højeste andel af unge, som havde fuldført en ungdomsuddannelse, 90,7 pct. Dragør fulgte tæt efter med 90,3 pct., mens Fanø lå på tredjepladsen med 89,5 pct. Landsgennemsnittet var 77,8 pct.

Uddannelsesniveauet blandt 35-årige er steget
Graf thumbnail - Klik for større udgave
Siden 2006 er andelen af 35-årige med en erhvervskompetencegivende uddannelse steget betydeligt. I år har 81 pct. en erhvervsfaglig eller videregående uddannelse som højeste fuldførte uddannelse.

Hvert femte æg er økologisk
Graf thumbnail - Klik for større udgave
Økologiske æg udgør 20 pct. af de leverede æg på pakkerierne. Skrabeæg udgør 20 pct., buræg 54 pct., og de restende æg er æg fra fritgående høns.

Priser på pelsskind medvirkede til samlet prisfald
Graf thumbnail - Klik for større udgave
Jordbrugets bytteforhold er forringet i andet kvartal i forhold til samme kvartal sidste år. Bytteforholdet er forholdet mellem priser på salgsprodukter og priser på forbrug og investeringer i produktionen.

› Flere Nyt fra Danmarks Statistik
Fra 15. september overgår nationalregnskabet og statistikken om de offentlige finanser til nye europæiske retningslinjer, der bedre afspejler samfundsøkonomien.
 
Nationalregnskab og offentlige finanser ESA 2010
Hovedrevisionen af nationalregnskabet og statistikken om de offentlige finanser øger BNP, men påvirker også andre økonomiske nøgletal. Læs om ændringerne og deres effekter.